Om det ÀndÄ fanns nÄgot som kunde fÄ dig att gÄ dit jag pekade.

Jag ÄLSKAR att baka. NĂ€stan lika mycket som jag Ă€lskar att Ă€ta, ibland mer. Kan sitta i timmar och blĂ€ddra bland recept och drömma mig bort, tĂ€nka att "Ă…Ă„h, det hĂ€r mĂ„ste jag göra nĂ„gon gĂ„ng!". NĂ„gon gĂ„ng ja... NĂ€r jag vĂ€l har ett perfekt tillfĂ€lle för att skapa nĂ„got vĂ€ldigt smaskigt sĂ„ kan jag inte komma pĂ„ vad jag ska göra! Jag vet ju att det finns oĂ€ndligt mycket möjligheter, men Ă€ndĂ„ sĂ„ stĂ„r jag dĂ€r - utan en gnutta inspiration eller fantasi. 
Som ni kanske misstÀnkt sÄ Àr det just sÄ jag kÀnner nu... Vill verkligen göra en god efterrÀtt men jag Àr rÀdd att det bara kommer att sluta med en kladdkaka... -.- 
 
Lite desperat inspirationssökande pÄ bÀsta weheartit. 
 
 
Tumblr_lqg806fgy81qi9tw4o1_500_large
 
Tumblr_m2dqru1uhx1rnia9do1_500_large
 
Tumblr_mdnkba7psl1r4i14no1_500_large
 
Tumblr_lyblg1rk3m1qb90noo1_500_large
Älskar det faktum att det Ă€r chokladsĂ„s i en e-kolv. ♄

Att inte.

Att inte kÀnna nÄgonting. Inte nÄgonting alls. NÀr det finns sÄ mycket jag vill kÀnna. SÄ mycket möjligt. Om man ÀndÄ kunde bestÀma och ha kontroll, skulle jag bestÀma dig dÄ? Jag vet inte. 
 
Att inte veta. Veta vad man vill och vad som betyder nÄgot. Vad som Àr vad. Veta vad som Àr rÀtt och fel, vÀrt att lÀgga sin tid pÄ och inte. Det Àr det vÀrsta. 
 
 
292640_364936836903974_374038335_n_large
 

Nuff said.

 
 

Röd Sammet.

 
 
 
 
 
Jag har bakar koppkakor idag. Efter det att tvÄ av mina sötnosar hade Äkt hem. Vi hade för övrigt en underbar stund tillsammans, som inkluderade skoterkörning, film, Wii och som alltid en massa skratt. 
 
Åter till cupcakesen! Inte för att det finns sĂ„ mycket att sĂ€ga mer Ă€n att det Ă€r Red Velvet Cupcakes och att jag tyvĂ€rr inte smaka dem Ă€n, vilket gör att jag inte kan uttala mig om de faktiskt smakar som röd sammet. Jag hoppas dock pĂ„ det! Kan hĂ€nda att jag lĂ€mnar rapport om det fallet senare.
KÀndes ju lite trÄkigt att man inte sÄg hur röda dessa muffins Àr, om de nu Àr det... Kanske fÄr den eventuella rapporten ocksÄ inkludera en bild. 
Ciao!

Okej, lite överdrivet, men ni fattar grejen!

 
 
 
 
Tumblr_l9828dgv0w1qa4bkpo1_500_large
RSS 2.0