Hi!

Sovmorgon idag. Men eftersom jag Äker hemifrÄn sÄ blir det nada sovmorgon para mi. Men livet fungerar ÀndÄ liksom...
 
IkvÀll börjar dansen och jag peppellipepp! Jag vill bara svettassvettassvettas! Gaah! 
 
Jag har plattat hÄret idag ^^

Hur man delar en tÄrta.

I fredags hade min fina vÀn Sofie 18-Ärsmiddag pÄ Clarion. Det var en sjukt mysig kvÀll tillsammans med hÀrligt folk. Sötfian fick bestÀlla sin första drink och vi andra stog förvÀntansfullt och kollade pÄ, haha. Five more to go innan vi alla bitches fÄr avnjuta en Cosmo tillsammans! ;) 
 
Helgen har gÄtt förbi snabbt som tusan och allt jag har gjort Àr att tjÀna pengar - the positive way of thinking! Ska försöka att plugga lite fysik med min trötta hjÀrna som frÀmsta hjÀlpmedel.
 
Önskar att man inte behövde sova... I framtiden ska jag vinna Nobelpriset för min idĂ© dĂ€r man kan fĂ„ i sig samma typ av energi som man fyller pĂ„ med nĂ€r man sover genom att Ă€ta mat. Teoretiskt sĂ€tt skulle man alltsĂ„ kunna strunta i att sova i en vecka bara man istĂ€llet Ă„t mera mat. Dream come true! ♄ (Eller tvĂ€rtom, om man vill vara trĂ„kig.)
 
 
Delar med mig av min fascination av bakverk och vetenskap - i ett. 
 

Varning för nördhet.

Lördag kvĂ€ll. DĂ„ tĂ€nker alla fest, film, mys, avkoppling, vĂ€nner, umgĂ€nge eller nĂ„got i den stilen. Vill ni veta vad jag gör? Törs jag berĂ€tta? Haha, nerĂ„, det kanske inte kommer som en sĂ„dan överraskning... Jag sitter i alla fall och pluggar matte. Trigonometri ♄. 
 
 
Jag har alltid gillat matematik. NÀr jag var liten hade jag till och med en extra mattebok hemma, bara för att det var kul. SÄ Àr det vÀl inte riktigt nu men... I gymnasiet har svÄrigehetsgraden men framför allt tempot ökat vilket gör att jag inte har sett detta Àmne som riktigt lika roligt lÀngre. Intresset blir pÄ nÄgot vis kopplat till reslutaten - gÄr det bra Àr det kul och tvÀrtom. Det handlar vÀl om att jag vill kunna lita pÄ min matematiska kompetens för att vÄga anvÀnda den rÀtt. I skolan Àr matten nu mera ocksÄ ett verktyg, mycket mer Àn ett Àmne pÄ schemat, ett sÀtt att lösa problem. Innerst inne Àlskar jag det, jag kan det faktiskt, och ibland kÀnner jag att det Àr det hÀr jag ska göra...
 
 
 
 
Tumblr_luu3f0er8u1qm1687o1_500_large

Oj, nej.

 
Shoppade lite idag, vilket var Är sedan jag gjorde typ. Har vÀl köpt ett plagg hÀr och dÀr för att jag varit tvungen att ha nÄgot, sÄ var Àven fallet denna gÄng men nu hittade jag tvÄ tröjor, ett par jeans och underklÀder. Sedan fick det vara nog! VÀldigt nöjd över mina inköp i alla fall. :)
 
 
Bianca ls
 
En av tröjorna :)
 
 

VS

Kollar pÄ Victoria's Secret Fashion Show. VÀrsta egoboosten. Eller inte. Haha! FörvÄnadsvÀrt nog sÄ kÀnner jag mig inte sÄ vÀrdelös Àn sÄ lÀnge. Visst, de Àr snygga men jag ÄtrÄr inte att ha den dÀr superperfekt smala kroppen. Kanske har jag bara insett att jag aldrig kommer nÄ dit. Eller sÄ Àr det bara nÄgot jag försöker lura i mig sjÀlv....
 
Tumblr_md8vrsmp1d1qev6bgo1_500_large

Harry Potter !

Har haft Harry Potter-maraton med mina fem vackra bitches. Sammanlagt cirka 20 timmar film. Underbar film. Till det blev det Ànnu fler timmar i soffan och nÄgra sovandes. Ett magiskt dygn, med andra ord. 
HP-filmerna Àr vekligen outstanding! Som en helt ny vÀrld som öppnas för ett tag. Sen vaknar du upp och inser att du fortfarande gÄr i en trÄkig skola, med vanliga mugglare och magi finns inte. Jag slutar dock aldrig vÀnta pÄ mitt brev...
 
En massa HP-bilder: Ja, jag gillar Ron ♄
 
Tumblr_lpsshqsj2w1qfi01xo1_500_large
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att falla.

Du bygger upp. Steg pÄ steg i en trappa som jag sÄ lÀttsamt gÄr upp för. SjÀlvsÀkert och glatt. Men plötsligt. Du blÄser och stödet under mig Àr borta pÄ en hundradels sekund. Jag faller. Inte sÄ hÄrt eller högt. Men landningen lÀmnar blÄmÀrken. Jag vet inte lÀngre vad jag ska tro. Vill du att jag ska ta mig hela vÀgen upp, oskadd? Snart hÀnder det igen. Jag klÀttrar upp raskt, nÀstan springer. Denna gÄng! Men nej. Det raserar, jag ramlar redlöst. Aj! Efter flera fall börjar blÄmÀrken dunka av smÀrta.

New Years Eve!

NyÄrsafton var underbar! Först god trerÀttersmiddag med de finaste. Vi lagade bland annat Skagenröra, Àlgfilé och chokladmousse. Yumieyum! ;) Sedan Äkte vi in till staden och ner till badhusparken för att se pÄ fyrverkerier och trÀffa hÀrligt folk. Natten blev sen, eller jaa... morgonen blev tidig... ;) Bra start pÄ 2013 med andra ord! 
 
IkvÀll stÄr det Harry Potter-maraton med mina söta bitches pÄ schemat. KÀra ner sig i den magiska vÀrlden lÄter asmysigt, eller hur? 
 
Nu ska jag ut och promenera i det fina vÀdret. Ciao! 
 
 
20z65j4_large
RSS 2.0