ÅRTIONDETS Hotstuff!

Japp, that's right! Denna Hotstuff Ă€r för underbar för att bara fĂ„ en "Dagens". Ni vet hur man kan fĂ„ en kĂ€ndis-crush som man efter ett tag tröttnar lite pĂ„. Efter allt för mycket dregglande och stora ögon sĂ„ tvingar man sig att smĂ€lta att pojken faktiskt lever i nĂ„got typ av parallellt universum. MEN! SĂ„ blir det aldrig med Taylor Lautner ♄
Detta fejs kommer aldrig raderas ur min hjÀrna, Àven fast tiden flyter pÄ som bara den.
SÄ...mitt hederspris gÄr sjÀlvklart till honom!
Njuuuut av hans skönhet, vÀnner! ^^

B&J

TillÀngnar detta inlÀgg till nÄgot som jag gillar ganska sÄ jÀttemycket. "Det mÄste vara sÄgot Àtbart" tÀnker ni nu. Och sÄ Àr det sÄklart! ;)
Ben&Jerry's ♄
Detta glassmÀrke Àr det bÀsta pÄ planteten Tellus - jag lovar dig! Jag Àlskar hur burken alltid Àr fullproppad hela vÀgen upp till kanten med underbar glass. Den innehÄller grÀdde och Àgg och inte typ luft och socker som annat trams. Alla kreativa smaker gör mig superlycklig, de Àr de roligaste och framförallt de godaste kombinationerna som tar glassen till en helt ny nivÄ!
Mums!


El ritmo de la calle.

Heey! What's up?
Har spenderat denna kvÀll con mi mejor amiga. Vi har haft det mycket trevligt mÄste jag sÀga. Jag undrar dock vart kvÀllen tog vÀgen? En svÀng upp till Dancehall, lite salladsmiddag, tvÄ avsnitt av bÀsta Big Bang Theory samt en lÄda B&J.
Nu ska jag i alla fall försöka fÄ lite spanska gjord, igen. Inte samma som igÄr, gjorde faktiskt klart det...
Ramdom bild som fick mig att lÀngta efter sommaren - och min fina lillebror!

Dagens hotstuff

Sitter, okej satt, och pluggade(r) spanska. Dock har detta ↓ stört mig. Jag Ă€r inte sĂ„ jĂ€ttesmart nĂ€r det kommer till sĂ„nt hĂ€r, i alla fall inte om jag aldrig provat förut, sĂ„ nu blev det lite tekniska fel med det Ă€r alltsĂ„ den andra sidan som gĂ€ller. Haha! Jag presenterar alltsĂ„ en ny programpunkt idag. SpĂ€nnande! Jag har valt att kalla den (förmodligen har ni redan kommit fram till detta): Dagens Hotstuff.
Den första blev alltsĂ„ denna heting frĂ„n underbara ESC. Nördighet för livet♄
Den första stunden av nummret Àr plÄgsam, men nÀr han slÀnger av tygbiten undrar man varför nÄgon levande varelse nÄgonsin skulle vilja dölja de dÀr ögonen! Ja, jag fattar egentligen... Love is blind blablabla. Och efter 1:43 ligger jag likt plast som utsatts för en hetta pÄ 3000 grader celsius. SmÀlt om ingen fattade det?
Puss pÄ honom!

Euforisk!!

Som den djuphjÀrtade melodifestivalnörd jag alltid har varit och alltid kommer förbli, sÄ kan jag sÀga att gÄrdagskvÀllen/natten var magiskt. Heeelt j**la magiskt!! Jag vet inte riktigt om jag har fattat att Sverige Àntligen vunnit ESC igen och att nÀsta Ärs fest kommer hÄllas i mitt hemland. Gaaaah! Loreen Àr sÄ underbart grym. Jag blir kÀr i henne för att hon Àr sÄ orginell. Nummret var ju vackert som i sagor med en koreografi to die for och en fantastisk dansare. Jag Àlskar att hon Àr sÄ avskalad och stÄr för det rena och naturliga i henne sjÀlv. Jag Àr evigt tacksam att Loreen vann med sina bara fötter och mÄttligt sminkade fejs, istÀllet för en Charlotte med skor för trehundrafemtiosju miljoner och en hink med make up.
Just saying...

Man mÄste ju drömma.

Nu Àr det helg. No shit Sherlock... I veckan har vÀrmen och sommaren anlÀnt till den sÄ nordligt belÀgna stad som jag lever i. Det kÀnns ungefÀr lika hÀrligt som en frys full av B&J, om jag sÀger sÄ. Hoppas ni förstÄr hÀrligheten det innebÀr. Det kÀnns omöjligt att ha bekymmer nÀr solen skiner för fullt och vÀrmen Àr ett faktum. Vilken i mina ögon Àr underbart. Kanske (ja, det Àr dÀrför) Àr det det som gör min lÀngtan att en gÄng flytta utomlands sÄ stor. TÀnk en plats dÀr det Àr ljust ute Äret om och dÀr vÄr nÀrmast brinnande stjÀrna erbjuder sina strÄlar 365 dagar varje Är.
 
Ă…Ă„h, nu blir jag sugen pĂ„ en resa till varmare breddgrader! Trots att den svenska sommaren Ă€r pĂ„ vĂ€g. Men vĂ„r varmaste Ă„rstid Ă€r ju sĂ„ lurig... Inget man kan lita pĂ„, liksom. En vecka med vĂ€rme Ă€r vĂ€l det man fĂ„r nöja sig med. Dock sucktar jag efter betydligt mer. Tur i alla fall att jag fĂ„r 14 dagar i Egypten dĂ„ mörkret Ă€r som mörkast. Det gör att jag respekterar Sveriges Ă€rliga försök till vĂ€rmebölja, och ser fram emot det som tusan.
Hit me with your best shot, Àlskade sommarlov!


 



 

KÀÀÀÀÀrleeek!

Heliga snabbmakaroner vad kul gÄrdagen var! :D Kan inte komma pÄ en enda sak som kunnat gjort dagen bÀttre!
Klockan 11:00 började repet inför Dancehalls underbart underbara show. Det gick dock inte sÄ jÀttrebra... Men showen efter X antal timmar full av dans, skratt, panik och kÀrlek kÀndes dÀremot betydligt bÀttre! NÄgra av mina fina vÀnner satt i publiken ocksÄ, vilket gav extra motivation. Tacl för det!
"Middagen" blev sen och kÀkades pÄ stortorget med sÀllskap bestÄende av galna vÀnner, alla fyllda med lyckoruset som en Dancehall-show ger en. Finns inga ord att beskriva vÄr fantastiska flummighet nÀr vi dansade och skrattade framför ögonen pÄ sett stirrande frÀmlingar. Haha!
Sammanfattningvis: En av de bÀsta dagarna i mitt liv fyllt med det jag Àlskar.

Gaaah!

HjÀlp, vad jobbigt det kÀnns nu. Trots en underbart mysig kvÀll med finaste Anny :). Det Àr nationellaprov i Spanska imorgon och jag kÀnner mig inte alls redo för det! Jag vet inte om jag bara inbillar mig men jag tror att jag inte alls utvecklat mitt spanska sprÄk detta lÀsÄr. Usch.
Börjar bli lite rÀdd för mig sjÀlv. Vad hÀnde med den ambitiösa tjejen som alltid försökte och gjorde sitt bÀsta? Jag tycker att hon i alla fall mÄste vara tillbaka till hösten. OkejdÄ om hon Àr rÀdd och trött, kanske behöver hon en rejÀl vila.
Random


D.A.N.C.E

Det gÄr upp och ner. Men just idag blev jag pÄmind om varför jag Àlskar att dansa och varför jag spenderar sÄ mycket tid pÄ just underbara Dancehall! Den energi som pumpas genom kroppen Àr utom denna vÀrld. Det finns mer Àn prestationen eller hur det ser ut - det Àr hur det kÀnns! Om det aldrig kÀnns, sÄ kan jag sÀga att det Àr onödigt.
-How do you spell happiness?
-You don't have to spell it, you just have to dance!
RSS 2.0